Simptomat e Shtatzënisë Javë për Javë

Llogaritësi Shtatzënia dhe Video Shtatzënia

Mirë se vini në botën e barkut shtatzënë! Ne themi se me një buzëqeshje sepse kjo është vetëm një nga shumë gjëra që do të mësoheni gjatë javës tuaj të shtatzënisë. Shtatzënia mund të jetë koha më emocionuese në jetën e një gruaje, por është gjithashtu e mbushur me pyetje dhe shqetësime. Ndërsa shtatzënia zhvillohet, ju nuk mund të dini se çfarë duhet të presin çdo javë dhe të jeni kurioz për simptomat e shtatzënisë javë për javë. Ne mund te te ndihmojme.Për ata që pyesin për datën tuaj të duhur, ne ofrojmë një kalkulatorin e javës së shtatëzënisë deri në datën e duhur, e cila ndihmon shumë. Ne gjithashtu japim udhëzime se si të llogarisim datën tuaj të caktuar. Kontrollo shpesh për të qëndruar i informuar rreth simptomave të shtatzënisë gjatë javës. Vizitoni seksionin tonë Q dhe A për të bërë një pyetje dhe për të lexuar përgjigjet. Na mbani në lak gjatë javës tuaj gjatë shtatzënisë. A po përjetoni shenja normale, anormale? Çfarëdo arsye për shqetësim lidhur me shtatzëninë tuaj të re? Ne nuk jemi Dr, por informacioni ynë mund të ndihmojë. Ne mund të ndihmojmë në përcaktimin nëse simptomat tuaja të shtatzënisë javore në javë janë normale gjatë fazës suaj të shtatzënisë. Përsëri, është më mirë kur e dini çfarë të presësh çdo javë. Ne ofrojmë informacionin e javës në javë, duke filluar me simptomat e shtatzënisë javën 1. Cilat janë simptomat e shtatzënisë deri në javë 2, sipas javës 5, etj. Ekziston një kalkulator për shtatzëni javore, së bashku me një kalendar për të monitoruar trupin dhe foshnjën tuaj nëpërmjet këtij shquar

Seri Video Shtatzënia

Java 1 -Java 2 -Java 3Java 4 -Java 5Java 6Java 7-Java 8 -Java 9Java 10Java 11 -Java 12Java 13Java 14Java 15 -Java 16Java 17Java 18 -Java 19 -Java 20Java 21Java 22 -Java 23Java 24Java 25  Java 26 -Java 27Java 28Java 29Java 30Java 31 -Java 32Java 33Java 34Java 35 -Java 36Java 37 - Java 38Java 39Java 40

Ku mundemi, ne japim të rëndësishme videot e shtatzënisë gjithashtu. Ne jemi kryesisht të përqendruar kryesisht në informacione lidhur me shëndetin dhe ofrimin e këshillave dhe këshillimeve të shtatzënisë gjatë javës së javës tuaj të shtatzënisë, si lidhjet video më sipër. Ata janë sjellë tek ju nga Consumer Shëndeti Digest. Po zgjerojmë, dhe videoja më poshtë në faqen e mëposhtme diskuton pazaret për foshnjën. Ne do të jemi duke shtuar postime rregullisht për blerjen e foshnjës, regjistrin e dhurata, madje edhe idetë e dushit të foshnjave.

Por është një faqe tjetër e nevojshme për më shumë informacion mbi shtatzëninë? Ne mendojmë kështu! Për një, kalkulatri i javës së shtatëzanisë do të ndihmojë për të llogaritur datën tuaj të caktuar. Ju ndoshta keni disa pyetje fillestare në këtë pikë: Cilat janë të gjitha simptomat e shtatzënisë javë për javë? Cilat janë disa herët shenjat paralajmëruese të shtatzënisë? Si mund ta di nëse jam shtatzënë, apo janë teste të shtatzënisë të sakta, ose si të zgjedhin dhe obstetrit. Ndoshta keni pyetje për STD-të dhe shtatzëninë ose ushtrimin gjatë shtatzënisë. Cilat janë tremujorët e ndryshëm dhe simptomat e shtatzënisë gjatë javës gjatë secilës fazë. Ndoshta ju jeni të pyesin për ushqyerjen e gjirit, formulën e foshnjës, etj. Nëpërmjet kalkulatorit të javës së shtatëzanisë dhe informacioneve të tjera në faqen tonë, Shtatzënia deri në javë, ne synojmë t'u përgjigjemi këtyre pyetjeve dhe shumë më tepër! Ne mbulojmë shtatzëninë tuaj në një mënyrë lineare, të bazuar në kohë, gjatë javës tuaj të shtatzënisë javore, tremujore deri në tremujorin. Ne edhe ju mbulojmë para me informacion dhe këshilla para shtatzënisë, gjëra që duhet të shqyrtojmë përpara se të mbeteni shtatzënë. Ne shkojmë një hap më tej, duke diskutuar shpërndarjen dhe ngritjen e një fëmije të shëndoshë në botën e sotme. Me zhvillim të vazhdueshëm, llogaritësi i javës së shtatzanisë sipas datës së caktuar do të sigurojë informacion të saktë. Ju do të jeni në gjendje të kërkoni sipas datës së periudhës tuaj të fundit, si dhe datën tuaj të konceptimit. Do të ketë edhe metoda më të avancuara për të llogaritur simptomat tuaja të shtatzënisë deri në javë.

Siç kemi përmendur ne do të jetë duke shtuar postimet rregullisht rreth pazar për fëmijën, regjistri dhuratë, madje edhe idetë e dush fëmijës. Qëndroni të akorduar! Asgjë Krahasohet me mrekullinë dhe magjinë e shtatzënisë. është shansi juaj për t'u përfshirë në procesin më të madh krijues të Jetës. Planifikimi përpara për këtë përvojë mund të përmirësojë shanset për të bërë mirë për ju dhe fëmijën. Kjo mund të ndihmojë në identifikimin ose madje lehtësimin e disa simptomave të shtatzënisë. Stili i jetesës tuaj ndikon në shëndetin e fëmijës tuaj, por gjithashtu mund të ndikojë në simptomat e shtatzënisë javë për javë. Duke planifikuar përpara për javën tuaj të shtatzënisë, sigurohuni që ju dhe fëmija juaj të ekspozoheni ndaj gjërave të mira dhe të shmangni gjërat e dëmshme gjatë shtatzënisë. Deri në kohën që shumica e grave e kuptojnë se janë shtatzënë ato janë një deri në dy muaj në shtatzëninë e tyre. Kur ata e shohin mjekun e tyre, ata janë dy ose tre muaj së bashku. Kjo është arsyeja pse ndjekja e simptomave të shtatzënisë për javë është çelësi. Javët e para të shtatzënisë 12 janë jashtëzakonisht të rëndësishme sepse kjo është kur foshnja formon sistemet kryesore të organeve. Shumë gjëra të rëndësishme mund të ndodhin para se të kuptoni shtatzëninë tuaj ose të shihni mjekun tuaj. Duke qenë në formë për shtatzëni nënkupton përgatitjen fizike dhe mendore. Ju do të përjetoni ndryshime të mëdha gjatë rrjedhës së shtatzënisë tuaj. Të kesh shëndet të mirë të përgjithshëm para shtatzënisë mund të të ndihmojë të merresh me streset fizike dhe emocionale të shtatzënisë, punës dhe lindjes. Kjo do t'ju ndihmojë të përgatiteni për t'u kujdesur edhe për fëmijën e porsalindur. Ne ju ndihmojmë të identifikoni simptomat tuaja të shtatzënisë deri në javë. Nëpërmjet kalkulatorit të javës së shtatëzanisë dhe informacioneve të lidhura me blogun, do të jeni plotësisht të përgatitur.

Shikoni faqen tonë në gjuhë të ndryshme, duke përdorur navigacionin në të djathtën e sipërme. Gjithashtu, ju lutem mos ngurroni të komentoni me javën tuaj të shtatzënisë, javët, simptomat, përvojat etj.

Trego Buttons
Fshih Buttons
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!